Image: Sluit je aan!

Gepost op: 4/09/2014

Sluit je aan!

UNETO-VNI en onze leden maken de techniek achter Nederland zichtbaar door via dit platform en social media onze verhalen en projecten te delen. Zo tonen wij ondermeer installatietechnische oplossingen voor vraagstukken die betrekking hebben op Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Dit doen wij met behulp van iedereen die mooie en verassende verhalen wil delen over het maatschappelijk belang en de inventiviteit van de installatiebranche.

Complimenten

Aansluiting_hkaarten_artikel01Heeft u een compliment ontvangen en wilt u graag een bijdrage leveren aan de campagne, laat het ons weten via technieknl@uneto-vni.nl of laat een reactie achter onder dit bericht. De redactie is op zoek naar uw verhaal, om de techniek achter Nederland zichtbaar te maken.

Kent u wellicht een ander inspirerend installatietechnisch project, waarvan u denkt dat deze zeker op het platform thuishoort? Deze kunt u uiteraard ook aanmelden voor een compliment en de kans dat het verhaal op het platform geplaatst en gedeeld zal worden.

Waarom meedoen?

Een verhaal dat gekozen wordt, maakt kans op een volledige rapportage van het TechniekNL redactieteam. Zij maken een rapportage in de stijl van de techniek achter Nederland en delen het verhaal via de verschillende social media kanalen. Deze rapportage wordt beschikbaar gesteld aan de aanmelder zodat deze ook op de eigen kanalen gebruikt kan worden.

Samen met u willen we de techniek achter Nederland zichtbaar maken!

content_army

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.

Reacties

blog comments powered by Disqus