Blog je mee om de Techniek achter NL zichtbaar te maken?

Overal in Nederland creëert de installatiebranche innovatieve oplossingen voor maatschappelijk vraagstukken.  Dit willen wij laten zien.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen met passie voor techniek, die graag zichtbaar maken wat er in hun omgeving (is) gebeurt, wordt georganiseerd en/of verandert. Zo laten we samen aan Nederland zien dat installatietechniek van groot maatschappelijk belang is, en innovatief. Daar mag Nederland trots op zijn!

Doe mee met de TechniekNL
Ben jij thuis in (installatie)techniek? Wil je bijdragen aan het zichtbaar maken van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken? Heb je een vlotte pen en vind je het leuk om hier op TechniekNL te schrijven? Neem dan contact op met technieknl@uneto-vni.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.