Disclaimer

UNETO-VNI is verantwoordelijk voor de informatie op deze website
We werken er hard aan om de website zo actueel, toegankelijk en juist mogelijk te houden. Mocht u toch op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt het direct melden bij de webredactie van ‘de Techniek achter Nederland’ technieknl@uneto-vni.nl.

Ondanks onze welgemeende inspanningen kan UNETO-VNI geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. UNETO-VNI is dan ook niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst op welke wijze dan ook als gevolg van het gebruik, het vertrouwen of op acties ondernomen naar aanleiding van informatie op deze site.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er misschien een technische storing. Ook in dit geval, horen we graag wat er mis is zodat we het kunnen oplossen via technieknl@uneto-vni.nl. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.