Pers

Journalisten kunnen met persvragen en interviewverzoeken contact opnemen met Dick Reijman, de perswoordvoerder van UNETO-VNI.

Contactgegevens:
T 079 325 07 53
M 06 22411660
E d.reijman@uneto-vni.nl

Bent u geen vertegenwoordiger van de media? Stel dan uw vraag via technieknl@uneto-vni.nl. Of bel naar telefoonnummer 079 325 06 50 op werkdagen tussen 9.00 en 17.30.

Op de hoogte blijven
Wilt u op de hoogte blijven van ‘De Techniek achter Nederland’?
Volg ons op Twitter @technieknl of de andere socialmedia kanalen van www.detechniekachternederland.nl

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws vanuit UNETO-VNI?
Volg ons op Twitter @unetovni, Linked-In of onze website www.uneto-vni.nl

Informatie van deze site

U kunt informatie gebruiken van deze site, door deze te delen via uw eigen socialmedia kanalen of uitsluitend met bronverwijzing. Beeldmateriaal is in de meeste gevallen niet vrij te gebruiken i.v.m. copyrights. U kunt contact opnemen met technieknl@uneto-vni.nl over het gebruik van beeldmateriaal. Bij elk artikel wordt vernoemd wie afzender is van het bericht. Mocht u meer over een project willen weten waarover u op dit platform heeft gelezen, onder thema’s Energie, Zorg, Mobiliteit of Veiligheid, dan kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de betrokken partij die in de rechterkolom vermeldt staat. Lees ook onze disclaimer en pagina over copyrights.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.