Uw project aanmelden?

Bent u geïnspireerd en vindt u, net als wij, dat er nog veel meer verhalen verteld mogen worden over de techniek achter Nederland? Heeft u zelf ook inspirerende verhalen te vertellen over oplossingen dankzij de inzet van (installatie)techniek? Dan zijn wij opzoek naar u. Of u nu installatieprofessional bent, ondernemer, samenwerkend partner of opdrachtgever van een bij UNETO-VNI aangesloten installatiebedrijf, u bent welkom om uw verhaal met ons te delen.

Via deze campagnewebsite ‘de Techniek achter Nederland’ maken wij, samen met u, installatietechniek zichtbaar voor zakelijke relaties, stakeholders en het grote publiek. Via onze social media kanalen, en die van u, maken wij de beweging @TechniekNL steeds groter en bereiken we steeds meer kringen die zich door ons laten inspireren.

Samen met u en al die andere betrokken installatieprofessionals, partners en opdrachtgevers willen wij Nederland laten zien hoe wij Nederland helpen om te verduurzamen, zorgkosten naar beneden te dringen, Nederland in beweging te houden en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken, reizen, recreëren en leven.

Kortom: Het is tijd dat uw verhaal verteld en gedeeld wordt. Heeft u een mooi verhaal welke niet zou misstaan op www.detechniekachternederland.nl? Mail dan naar technieknl@uneto-vni.nl. Het TechniekNL team neemt contact met u op om te kijken hoe we uw verhaal het beste vorm kunnen geven. Misschien heeft u zelf al een persbericht dat als basis kan dienen voor ons artikel, maar ook als u nog niets of weinig op papier heeft horen wij graag van u! We komen graag kijken op lokatie bij innovatieve projecten, of we schrijven een artikel op basis van een (telefonisch) interview.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.