Image: Stadscentrum Best straalt weer dankzij lichtontwerp

Gepost op: 27/10/2016

Stadscentrum Best straalt weer dankzij lichtontwerp

Bij de herinrichting van het stadscentrum van Best is gekozen voor bijzondere verlichting. Behalve voor veiligheid, is in het ontwerp van NB Architecten veel aandacht voor de sfeer in het centrum.

Bijzondere gebouwen in het centrum van Best worden nu elk op hun eigen manier uitgelicht, met bijpassende kleuren. Bij het ontwerp door NB architecten is gekozen voor energiezuinige ledverlichting. De armaturen zijn door Heijmans uitgevoerd met gps-tracking, zodat de beheerder precies kan controleren wat de status van de lampen is. Het verbruik kan hiermee worden gemeten en de lichten zijn op afstand dimbaar.

De verlichting in Best is genomineerd voor de internationale City.People.Light Award van Philips, stemmen kan hier.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.

Reacties

blog comments powered by Disqus