Welk project wint de UNETO-VNI Innovatie Award 2017?

Tien van de best gelezen projecten van De Techniek achter Nederland zijn genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award. Deze prijs wordt voor het eerst uitgereikt tijdens de lustrumdag van UNETO-VNI, 27 september 2017. Breng uw stem uit en bepaal mee wie er wint!

Van duurzame en zuinige installaties tot slimme verkeerslichten, beveiligingssystemen of domotica. Op allerlei vlakken laat De techniek achter Nederland innovatie in de installatiebranche zien. De hoofdredacteuren van de vakbladen K&S en E&I maakten als deskundige jury een selectie uit de projecten die het afgelopen jaar het best gelezen werden. Behalve op innovatie beoordeelden ze de projecten ook op vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking in de keten.

De genomineerden voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2017 zijn:

Breng nu uw stem uit!
Slechts één project kan deze award winnen. En u kunt meebeslissen welk project dat wordt! Maak een keuze uit de tien projecten en breng uw stem uit.

De bedrijven achter de drie projecten met de meeste stemmen mogen tijdens het UNETO-VNI lustrumfeest op 27 september vertellen waarom juist zij in aanmerking komen voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2017. Vervolgens bepalen de deelnemers aan het evenement in een laatste stemronde wie de award wint.

 

 

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Geslacht

Over de techniek achter Nederland

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren: de techniek waarop Nederland draait. Met de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI Nederland laten begrijpen, voelen en ervaren wat de installatietechnische branche betekent voor de samenleving en onze dagelijkse manier van leven. Dit doen wij op het gebied van Energie, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Met ‘De Techniek achter Nederland’ wil UNETO-VNI zakelijke partners en het grote publiek bereiken. Kortom, samen met u willen wij de dialoog over de techniek achter Nederland openen en u en anderen rondom u inspireren. Volg de blogs op dit platform, of bereik ons via @TechniekNL.