Uitbreiding voor Villa Pardoes

Uitbreiding voor Villa Pardoes

  • Lees ook: Multitasken in de operatiekamer

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk. Begin dit jaar vond de feestelijke (her)opening plaats van een totaal vernieuwde Villa Pardoes.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. ENGIE Services werkte mee aan de uitbreiding van Villa Pardoes, waarbij er zes nieuwe vakantiehuizen werden geplaatst.

Nieuw voor Pardoes

Alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties werden door ENGIE Services verzorgd. Denk aan centrale verwarming, sanitair, airconditioning en luchtbehandeling. Daarnaast verzorgde ENGIE Services ook de brandveiligheid en inbraakdetectie. De complete scope dus. Dankzij deze uitbreiding kan Villa Pardoes straks maar liefst 600 gezinnen per jaar een onvergetelijke vakantie bieden.

ENGIE Services draagt dit bijzondere verblijf een warm hart toe. Zo werden vorig jaar de opbrengsten van de Energy Battle gedoneerd aan Villa Pardoes. En tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag voeren zo’n twintig medewerkers van regiobedrijf Zuid gratis onderhoud uit aan het gebouw en alle installaties.

ENGIE Services
ENGIE Services
Adres: Kosterijland 20, 3981 AJ Bunnik
Website: www.engie-services.nl/
Social media: