Disclaimer

Techniek Nederland is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We werken er hard aan om de website zo actueel, toegankelijk en juist mogelijk te houden.

Mocht u toch op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt het direct melden bij de webredactie van ‘de Techniek achter Nederland’ technieknl@technieknederland.nl.

Onvolledige of foutieve informatie

Ondanks onze welgemeende inspanningen kan Techniek Nederland geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig en/of juist is. Techniek Nederland is dan ook niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst op welke wijze dan ook als gevolg van het gebruik, het vertrouwen of op acties ondernomen naar aanleiding van informatie op deze site.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Ook in dit geval, horen we graag wat er mis is zodat we het kunnen oplossen via technieknl@technieknederland.nl. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.