Project aanmelden

Dutch-Windwheel-binnenkant

Bent u geïnspireerd en vindt u, net als wij, dat er nog veel meer verhalen verteld mogen worden over de techniek achter Nederland? Of u nu installatieprofessional bent, ondernemer, samenwerkend partner of opdrachtgever van een bij Techniek Nederland aangesloten installatiebedrijf, u bent welkom om uw project met ons te delen.

Via deze campagnewebsite ‘de Techniek achter Nederland’ maken wij, samen met u, installatietechniek zichtbaar voor zakelijke relaties, stakeholders en het grote publiek. Via onze social media kanalen, en die van u, maken wij de Techniek achter Nederland-beweging steeds groter en bereiken we steeds meer kringen die zich door ons laten inspireren.

Samen met u en al die andere betrokken installatieprofessionals, partners en opdrachtgevers willen wij Nederland laten zien hoe wij Nederland helpen om te verduurzamen, zorgkosten naar beneden te dringen, Nederland in beweging te houden en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken, reizen, recreëren en leven.

Mail de redactie uw project

Kortom: Het is tijd dat uw verhaal verteld en gedeeld wordt. Heeft u een mooi verhaal welke niet zou misstaan op www.detechniekachternederland.nl? Mail dan naar technieknl@technieknederland.nl. Het TechniekNL-team neemt contact met u op om te kijken hoe we uw verhaal het beste vorm kunnen geven.

Rubis-Terminal-overzicht

Misschien heeft u zelf al een persbericht dat als basis kan dienen voor ons artikel, maar ook als u nog niets of weinig op papier heeft horen wij graag van u! We komen graag kijken op locatie bij innovatieve projecten, of we schrijven een artikel op basis van een (telefonisch) interview.