Waarom TechniekNL?

Colofon

Met de zakelijke imagocampagne ‘De Techniek achter Nederland’ willen we het maatschappelijk belang en de inventiviteit van de branche onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld bij zakelijke opdrachtgevers, beslissers, stakeholders, het onderwijsveld, politiek en het grote publiek. Er zijn talrijke oplossingen vanuit onze branche voor vraagstukken waarmee wij beslissers in Nederland een stap verder op weg willen helpen.

Installatietechniek is vaak onzichtbaar. Het is meestal netjes weggewerkt achter muren, plafonds, vloeren of onder de grond. Dat techniek werkt is vaak vanzelfsprekend, totdat de techniek het niet meer doet. Op dat moment is iedereen zich bewust van de noodzaak van techniek nodig voor onze dagelijkse manier van leven.

Installatiebranche is essentieel

Techniek zorgt niet alleen voor  stromend water, warmte, koude en werkende apparaten, maar nog heel veel meer. Door de inventieve oplossingen van betrokken installatieprofessionals in onze branche weten we bedrijven te verduurzamen, zorgkosten naar beneden te brengen, Nederland in beweging te houden en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving.

Zonnepanelen Polak Building

Niet voor niets neemt het volume van installatietechniek als maar toe in onze leefomgeving. Vragen rondom de toepassing van techniek worden omvangrijker en slimmer. Kortom: de installatiebranche is essentieel voor onze economie en onze manier van leven.

Maatschappelijk belang en inventiviteit

Techniek Nederland staat, als ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, voor de makers van morgen. We willen op deze manier de bekendheid met Techniek Nederland steeds groter maken zodat beslissers en stakeholders ons weten te vinden, evenals de media en politiek, en dat jongeren en zij-instromers ons zien als een aantrekkelijke branche om in te werken.

Verdygo overzicht

Kern van de campagne

De kern van de campagne ‘De Techniek achter Nederland’ is dat we content uit onze branche delen, om steeds meer dialoog op gang te brengen en het juiste bereik te krijgen. Onze branche beschikt over een enorme bron aan inspiratie om de techniek achter Nederland zichtbaar te maken.

TechniekNL Circulair Paviljoen bouw

Drager van de campagne zijn onder andere het bestuur van Groep Groot en uiteraard de leden zelf. Iedereen die de boodschap van ‘de Techniek achter Nederland’ wil bekrachtigen is welkom om verhalen met ons te delen en in gesprek te gaan over de inventiviteit en het maatschappelijk belang van de techniek achter Nederland.